NURDAĞI EĞİTİM ÖNCESİ OKUL ETKİNLİKLERİYLE GÖZ DOLDURDU

Gaziantep Nurdağı İlçesinde Okul öncesi etkinlikler yapıldı bu etkinliklerde Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç’ın Göreve gelir gelmez büyük desteği fark edildi .

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 17:24

Nurdağı Gıda Anonim Şirketi Anaokulu ile İstanbul Aydın Üniversitesi ortaklığında gerçekleştirilen okul öncesi etkinlikleri programına Nurdağı Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas

,Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü  Musa Yıldırım ve şube müdürleri başta olmak üzere ilçe protokolü ve birçok davetli katıldı.

Nurdağı Gıda Anonim Şirketi Anaokulu müdürü Belgin Tülücü şunları söyledi,,"Okul Öncesi Eğitim tıpkı bir gömleğin ilk düğmesi gibi önemli bir eğitim kademesidir.

Okul Öncesi Eğitime önem veren Milli Eğitim Bakanlığımıza, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Böyle programlara ağırlık verildikçe okul öncesi eğitimde farkındalık artacaktır Öncelikle bizlere her türlü desteği esirgemeyen maddi ve manevi olarak bizlerin yanında olan Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürümüz Erdal Kılınç’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" diyerek açıklama yapan Tülücü  ayrıca şunları söyledi,Nazik ev sahipliğinden dolayı İstanbul Aydın Üniversitesi’ne ve Şerif Göral’a ayrıca sunuculuk görevini üstlenen destek ve katkı sunan Hülya Karakız Müdürümüze teşekkür ediyorum.dedi