Kaymakçı ailesinin coşkulu nikah töreni… Bol şahitli ‘EVET’

Gaziantep siyasetinin sevilen duayenlerinden Cuma Kaymakçı’nın yiğenleri Mizgin ve Memik Yalçın çiftlerin düğün ve nikahlarında siyaset dünyası, il ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri, işadamları, esnaf ve yakın dostların katılımı ile gerçekleşti. Nikahlarını Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun kıydığı düğünde, gelin Mizgin hanım ve damat Memik beyefendinin heyecanları gözlerden kaçmadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2023 13:15

Genç çiftin nikah şahitliğini AK Parti milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Halil Uğur, AK Parti İl Başkan Vekili Uğur Şahan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, İYİ Parti İl Başkan vekili Nazlı Ateş, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Orhan Kızılaslan, Eski Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cahit Çıkmaz,  Turan Devletleri Konfederasyon Genel Başkanı Faik Akyılmaz, KÜSKET Başkanı Mustafa Kemal Güneş, Besyo Dekan Yard. Doçent Doktor Fikret Alıncak, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkan vekili, iş adamı Saadettin Ersöz, GATEM Başkanı Bayram Kumluca ve iş insanı Mustafa Konuk yaptı.

Muhteşem nikah töreni ile hayatlarını birleştiren çifte, nikah defterini AK Parti milletvekili Bünyamin Bozgeyik jest yaparak yeni il başkanlığı görevine atanan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanı Mustafa Bozgeyik’in vermesini istedi. Büyük alkışlar eşliğinde genç çiftlere nikah defterini teslim eden yeni başkan Mustafa Bozgeyik, çifte mutluluklar dileyerek takdim etti.

Düğün ve nikah töreni merasimine çok sayıda davetli katıldı. Ayrıca törene katılamayıp çiçek ve telgraf yollayanların isimleri anons edilerek genç çiftlere mutluluklar dilendi. Düğün ve nikah töreni bitiminden sonra nikah şahitleri ile beraber genç çift toplu fotoğraf çekimi yaptı.