Siyaset ve iş dünyasının önemli simaları PTT Müdürü Mustafa Mayda’nın oğlunun nikah töreninde bir araya geldi

PTT Müdürü Mustafa Mayda’nın oğlunun nikah töreninde Gaziantep’in siyaset ve iş dünyasının önemli simalarını bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 20:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2023 20:19

Gaziantep PTT Müdürü Mustafa Mayda’nın yakışıklı oğlu İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Mayda, güzeller güzeli Ayşe Ebrar Demir ile görkemli ve masal gibi bir nikah töreniyle dünya evine girdi.

PTT Müdürü Mustafa Mayda’nın yakışıklı oğlu İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Mayda, Cumali Demir’in güzeller güzeli kızı Ayşe Ebrar Demir ile 22 Temmuz Gaziantep Şahinbey Belediyesi Nikah salonunda hayatlarını birleştirdi.

Gaziantep siyaset ve iş dünyasının önemli simaları, genç çiftin sonsuzluğa evet dediği, dillere destan nikah töreninde bir araya geldi.

Şahinbey Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen nikaha, Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan, Diyarbakır Bölge Adliye Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Büyükşehir Belediyesi Siyasi Danışman Mustafa Bozgeyik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı, Gaziantep'te siyaset dünyasının duayenlerinden Fevzi Koçoğlu, Gaziantep Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, TÜRKAV Başkanı Mustafa Arslan, Kasaplar Odası Başkanı Bekir Özal, PTT Başmüdür Vekili Lokman Aksu, Mayda ve Demir ailelerinin yakınları ve dostları katıldı.

Gaziantep PTT Müdürü Mustafa Mayda’nın oğlu İnşaat Mühendisi Mehmet Ali Mayda’nın nikah törenine yoğun katılım oldu. Programın en çarpıcı anları gelin ve damadın mehteran eşliğinde girişi oldu. Tüm davetliler dakikalarca alkış tuttu.

Nikah şahitliğinde Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan, Diyarbakır Bölge Adliye Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Büyükşehir Belediyesi Siyasi Danışman Mustafa Bozgeyik, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı, Milliyetçi camianın ağabeyi değerli büyük Fevzi Koçoğlu, Gaziantep Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, Kasaplar Odası Başkanı Bekir Özal, PTT Başmüdür Vekili Lokman Aksu ve TÜRKAV Başkanı Mustafa Arslan şahitlik yaptılar.

Katılımın yüksek olduğu nikah töreninde şahitler çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Nikah merasimi boyunca heyecanı gözlerden kaçmayan Ebrar ve Mehmet Ali çifti gazetemize yaptığı açıklamada "Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan konuklarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Ayrıca damadın babası nikaha katılım sağlayan konuklara, “Oğlumuz M.Ali Mayda’nın 22.07.2023 tarihinde gerçekleştirilen nikah merasimine uzaktan yakından teşrif ederek bizleri onurlandıran, ayrıca gerek telefonla arayarak gerek mesaj atarak ve gerekse sosyal medyadan güzel dilek ve temennilerde bulunan, tüm akraba dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Saygılar sunuyorum İyi ki varsınız. Darısı ise tüm bekarlarınıza olsun inşallah” dedi.