GÖRKEMLİ DÜĞÜNDE SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Gaziantep siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden Gaziantepli Yazılım Şirketi Sahibi iş insanı Erol Yılmaz Yükseloğlu’nun kızı Avukat İrem Yükseloğlu ile Gaziantepli Mali Müşavir Sabri Hamamcı’nın oğlu Avukat Cem Hamamcı, görkemli bir düğün töreniyle Shimall Hotel Gaziantep’te hayatlarını birleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2023 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2023 18:24
Kaynak: Haber Merkezi
dogushaberajansi.com
GÖRKEMLİ DÜĞÜNDE SİYASET VE İŞ DÜNYASI BİR ARAYA GELDİ

Gaziantep siyaset ve iş dünyasının tanınan isimlerinden iş insanı Sabri Hamamcı’nın oğlu Avukat Cem Hamamcı ile İstanbul Gaziantepliler Derneği yönetim kurulu üyesi, iş insanı Erol Yılmaz Yükseloğlu’nun kızı Avukat İrem Yükseloğlu görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girdi.

Törene; İstanbul İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi, İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkanı Dr. Osman Gazi Kiraz, Lescon Mağazalar Zinciri Sahibi iş insanı Aydın Erbay ve İstanbul’un ünlü Genel Cerrahlarından Prof.Dr.Hüsamettin Sökücü, Büyük Birlik Partisi Gaziantep il başkanı Orhan Kızılaslan, Ak Parti Güngören Kadın Kolları Başkanı, İstanbul Gaziantepliler Derneği Başkan Yardımcısı Şenel Savcı, milletvekilleri, sanayici ve iş adamlarının yanı sıra il dışından misafirler de katılım sağladı.

Düğün merasiminde konuklarla yakından ilgilenen iş insanı Sabri Hamamcı ve iş insanı Erol Yılmaz Yükseloğlu, nikah merasimi sonrası katılımcılara teşekkür ederek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gelin hanım Av. İrem Yüksekoğlu'nun babası  Erol Yılmaz Yükseloğlu beyefendi ile güzel kareleri...

Yükseloğlu&Hamamcı ailelerinin mutluluk pozları...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.