Komşularla hem kaynaşma hem de eğlence

Gaziantep Oğuzeli Bahçekent Tatil sitesi sakinleri, Bahçekent Tatil Sitesi Başkanı Mehmet Güzel ve Yönetim Kurulu tertipleriyle site içerisinde düzenledikleri şenlikte bir araya geldiler.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2023 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2023 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
Komşularla hem kaynaşma hem de eğlence

Oğuzeli Körkün’de yer alan Bahçekent Tatil Sitesi her sene düzenlediği şenliklerle komşularla kaynaşma ve eğlence ile bir araya geliyorlar. Bu sene de site başkanı Mehmet Güzel organizasyonu ile toplanan site sakinleri doyasıya eğlendi. Gaziantep’in değerli müzisyenleri ve kıymetli sanatçı Müjde Taşçı site sakinlerine güzel anlar yaşattı.

Düzenledikleri şenlik hakkında bilgi veren Güzel, “Her sene böyle programlar yapıyoruz. Bu sene de yaptık. Bu tür eğlenceler yapmamızın amacı sitede yaşayan komşularımızla hem kaynaşma hem de eğlence ile psikolojik açıdan motivasyon arttırmaktır. Ayrıca burada sitemizin güzelliklerini anlatıyoruz, komşularımızla toplanıp sohbet ediyoruz. Bu site ticari oteller gibi değil, mülk sahipleri var. Eski zamanlarda yaşayan insanların sokak kültürünü, site içerisinde iletişim kurarak ve bir araya gelip eğlenceler düzenleyerek yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.