BBP’DEN COŞKU DOLU KONGRE

BBP GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL İLÇE BAŞKANLIĞI YAPAN “FATİH KARADUMAN” GÜVEN TAZELEDİ

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2024 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
BBP’DEN COŞKU DOLU KONGRE

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gaziantep Şehitkamil ilçe kongresi coşkuyla gerçekleşti. Kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeleyen mevcut ilçe başkanı Fatih Karaduman, BBP Şehitkamil ilçe başkanı olarak seçildi.

Muhsin Yazıcıoğlu toplantı salonunda gerçekleşen kongrede, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan Kongrede önemli isimler yer aldı.  Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan ve Kongrenin divan başkanlığını yapan İbrahim Kızılaslan, divan üyeliklerini İlyas Altan ve Adem Karabağ yaptı.

Büyük Birlik Partisi Gaziantep İl Başkanı ve MKYK üyesi Orhan Kızılaslan, yaptığı konuşmada, “Şehitkamil’i biliyoruz, Fatih Başkanımızı biliyoruz. Rabbim yolunu açık etsin. Bugün bu görevi üstlenecek olan ilçe teşkilatımıza başarılar diliyorum. Şehitkamil insanlarını ülkesine, milletine, bayrağına, ezanına sevdalı insanların ruhuyla seviyoruz,” ifadelerini kullandı.

Divan kurulu oluşturulduktan sonra kongrenin gündem maddeleri okundu. Büyük Birlik Partisi (BBP) Şehitkamil İlçe Başkanı Fatih Karaduman, konuşmasını şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözüyle tamamladı: “Bu bayrak öyle bir bayraktır ki içinde vatan vardır, dökülen kan vardır, iki cihan vardır. Din iman vardır, ne mutlu Türk’üm diyene. Rabbim yar ve yardımcımız olsun, birlik beraberliğimiz daim olsun,” dedi.


Divan başkanı İbrahim Kızılaslan’ın konuşmasının ardından seçime gidildi. Tek liste ile gidilen seçimde BBP Şehitkamil İlçe Başkanı Fatih Karaduman, delegelerin tümünün oyunu alarak yeniden ilçe başkanı seçildi.

Kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Fatih Karaduman, “Beni ve ekibimi bu göreve layık gören İl Başkanımız Orhan Kızılaslan’a ve ilçe delegelerimize çok teşekkür ederim. Yönetim kurulu üyelerimiz ve tüm teşkilatımız ile birlikte kaldığımız yerden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu yolda özellikle kadınlar olmak üzere tüm hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz,” ifadelerini kullandı.

Yapılan kongrede Yönetim kurulunda aşağıdaki isimler yer aldı.
Fatih Karaduman
Eyup Tontaş
İlyas Altan
Mehmet Bozkurt
Battal Demirtaş
Ramazan Özdemir
Adem Karabağ
Ahmet Karakuş
Ahmet Top
Cuma Yırtan
Rüstem Gürcü 
Barış Aslan
Şakir Cibekir
Sait Yılancı
İmam Demir
Cabir Toprak
Halil Özyurt

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.