Gaziantep FK'da gözler Memik Yılmaz'da

Gaziantep Futbol Kulübü'ndeki başkanlık belirsizliğine nokta koyan ve yola devam kararı alan Memik Yılmaz, transfer için düğmeye başladı. Şimdi gözler Memik Yılmaz ve ekibinin yapacağı transferlere çevrildi. 

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
Gaziantep FK'da gözler Memik Yılmaz'da

BELİRSİZLİK BİTTİ
Gaziantep Futbol Kulübü'nde başkanlık belirsizliği ortadan kalktı. Mevcut Başkan Memik Yılmaz yola devam kararı alırken yönetimin bugünden itibaren transfer için düğmeye başacağı görülüyor. 
YILMAZ UMUT DAĞITTI
Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, daha güçlü bir kadro ile yola devam edeceklerini belirterek, "Geride kalan sezonda ligde kalmanın değerinin farkındayız. Bu sezonda çok daha güzel günlerin başlangıcına imza atacağımıza olan inancımız tam. Şimdi ise önümüzde daha güzel günlerin başlangıcı var. Yeni sezonda taraftarlarımızın hayalini kurduğu bir takım yaratma amacıyla çalışmalarımıza ligin son düdüğü çaldığı andan başladık. Birçok önemli isimle görüşmelerimize devam ettiğimizin bilinmesini istiyoruz. Bütçemiz doğrultusunda, taraftarlarımızın gurur duyacağı takımı yaratmak adına gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz" dedi. 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.