Gaziantep FK için kritik süreç! Başkan değişiyor mu? Gözler Vali Çeber'de

Gaziantep Futbol Kulübü'nün gelecek planları için gözler Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
Gaziantep FK için kritik süreç! Başkan değişiyor mu? Gözler Vali Çeber'de

Gaziantep Futbol Kulübü'nün gelecek planları için gözler Gaziantep Valisi Kemal Çeber ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'e çevrildi. Kırmızı-Siyahlı takımda başkan Memik Yılmaz'ın durumu belirsizliğini korurken Yılmaz'ın, "Ben fırtınalı bir dönemde gemiyi sağ salim limana yanaştırdım. Bu şehir bizim şehrimiz, Gaziantep bizim. Her zaman şehrimin emrindeyim" dediği öğrenilirken Yılmaz'ın bırakma sinyalleri verdiği, Şahin ile Vali Çeber'in ise yönetimle ilgili son kararı verecekleri öğrenildi. Ekonomik sıkıntıları aşmak için gerekli desteğin sağlanması beklenirken bu konuda Gaziantep FK'da Memik Yılmaz'ın devam edip etmeyeceği ve önümüzdeki günlerde belli olacak. Yılmaz ise her şeye rağmen takımın yeni sezona eksiksiz çıkması konusunda var gücüyle çalıştığı görülüyor. 

Bu arada dün gerçekleştirilen toplantıda Gaziantep FK konuşuldu. Toplantıya Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz ve Gaziantepli işadamı Bilal Çeker katıldı. Toplantıda Çeker ile özel görüşen Vale Çeber ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kulübü Çeker'in almasını önerdiler. Çeker ise düşünmek için süre istedi. 
 

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.